Τηλ: 26650 93432 / Κιν: 697 494 2376

Σε μικρή απόσταση από το συγκρότημα μας, θα βρείτε πολλές γνωστές πανέμορφες παραλίες.

Βρίσκεται σε απόσταση 1,5 χλμ από το χωριό των Συβότων. Απάνεμη παραλία, με άσπρα βότσαλα και καθαρά γαλαζοπράσινα νερά. Τα χρώματα της θάλασσας σε συνδυασμό με το πράσινο της φύσης, που περιβάλει την αμμουδιά, διαμορφώνουν ένα υπέροχο τοπίο. Είναι οργανωμένη, διαθέτει ταβέρνα, καφέ και οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ απλά θα την λατρέψετε!

Βρίσκεται δίπλα στην παραλία Μέγα Άμμος. Μικρότερη παραλία από την Μέγα Άμμο, όπως δηλώνει και το όνομα της, με τα ίδια όμως χαρακτηριστικά, καθαρά, γαλαζοπράσινα νερά και άσπρα βότσαλα. Γνωστή παραλία για το bar που διαθέτει με τα υπέροχα cocktails και την μαγευτική μουσική.

Βρίσκεται στο χωριό των Συβότων. Μικρή απάνεμη και ήσυχη παραλία, με άσπρα βότσαλα και καθαρά γαλανά νερά, είναι τόπος γαλήνης και ηρεμίας. Δίπλα στην αμμουδιά, βρίσκεται ένας μικρός ελαιώνας.

Βρίσκεται στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Συβότων, συγκεκριμένα στο νησάκι Μαύρο όρος. Η πρόσβαση είναι δυνατή μόνο με καΐκι. Όμορφη παραλία με άσπρη άμμο και βότσαλα, βαθειά μπλε νερά και πυκνή πράσινη βλάστηση να την αγκαλιάζει. Ένα γαλήνιο και ειδυλλιακό τοπίο αρκετά πολυδιαφημισμένο

Μαγευτική παραλία που βρίσκεται, επίσης, στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Συβότων, στο νησάκι Μουρτεμένο και ανήκει σε εκείνες που πρέπει να επισκεφτεί κανείς οπωσδήποτε μια φορά στη ζωή του. Το γεγονός ότι βρίσκεται σε νησί δεν πρέπει να το θεωρήσετε εμπόδιο, καθώς μπορείτε να διασχίσετε τα ρηχά νερά και να φτάσετε με τα πόδια. Είναι μικρή παραλία, με άσπρη άμμο και καθαρά καταγάλανα νερά και βλάστηση που περιβάλλει την αμμουδιά.

Η παραλία βρίσκεται κοντά στον οικισμό των Συβότων, τα νερά της είναι πολύ ζεστά και η άμμος εκτείνεται κατά μήκος της. Δίπλα υπάρχει μαγαζί, δίνοντας την ευκαιρία στο λουόμενο να απολαύσει τον καφέ του και το φαγητο του

Είναι οργανωμένη παραλία με bar εστιατόριο καθώς και θαλλάσια ποδήλατα ενοικιαζόμενες βάρκες που μπορεί κανεις να επισκεφθεί τα νισάκια που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση

Φεύγοντας και από την Μικρή Άμμο με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Τράφο. Το αυτοκίνητο θα πρέπει να το αφήσετε στον δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά. Είναι και οργανωμένη.

Τα νερά της είναι ζεστά, η παραλία έχει βότσαλο και διακατέχεται από απίστευτη ηρεμία. Έχει εκπληκτική θέα προς τον Άγιο Νικόλαο.

Είναι μετά την παραλία Μέγα Τράφο και πρέπει να επισημάνω ότι ανήκει στο χωριό Πέρδικα. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει κάτι το εξωτικό. Υπάρχει ένα μικρό νησί το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία.

Η παραλία Καραβοστάσι είναι μια ιδιαίτερα μεγάλη οργανωμένη παραλία με λευκή άμμο και καταγάλανα νερά. Έχει καταπληκτικό τοπίο όπου μπορείτε να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το φαγητό σας. Επίσης, μπορείτε να νοικιάσετε για τη διασκέδαση σας στο νερό κανό, ποδήλατα θαλάσσης κτλ. Τέλος, η πρόσβαση σας στην παραλία είναι εύκολη και αναμφισβήτητα έχει πολύ χώρο για να παρκάρετε.

Απάνεμη οργανωμένη παραλία με ψιλή άμμο και πεντακάθαρα νερά. Είναι ιδανική και προτιμητέα για οικογένειες με παιδιά εφόσον είναι ιδιαίτερα ρηχή. Σαφώς εύκολα κανείς φθάνει στην παραλία είναι πολύ προσιτή και έχει χώρο για πάρκινγκ. Τέλος δίνεται η δυνατότητα να ενοικιάσετε βάρκα για να επισκεφθείτε τις διπλανές παραλίες.